Het begin van Meneer Sam

 

 

Als kleine jongen had Sam al een passie voor auto's en motoren. Hij was altijd bezig met zijn handen en in zijn vrije tijd was hij aan het knutselen aan een motor of auto.

 

Op zijn 24ste kwam hij een vacature tegen voor een autobekleder in Apeldoorn. Hiervoor was geen opleiding. Dit vak moet je in de praktijk leren. Je had echter wel wat anders nodig: handiheid en liefde voor auto's. Dat was Sam op het lijf geschreven. In de 7 jaren hierna heeft hij alle kneepjes van het vak mogen leren.

 

In 2005 zette Sam de stap om voor zichzelf te beginnen en Meneer Sam was een feit. Hij begon lokaal en werd hier met zijn werk bekend. Hij haalde zelfs de kranten. Na 2 jaar alleen werken bleef het bedrijf groeien en was het tijd voor uitbreiding. Als eerste hulp kwam Sam's zus Annemarie, waarmee hij jaren vlekkeloos heeft gewerkt. Maar steeds meer mensen wisten Meneer Sam te vinden, zelfs over de grens en er was een team nodig.

 

De combinatie van ambacht en passie ziet u terug in de resultaten/ al zijn werk. Hij geeft zijn passie en kennis ook door aan zijn werknemers waardoor dit ambachtelijke beroep nog vele jaren beoefend kan worden.

Het team van Meneer Sam

 

 

Ontmoet het team van Meneer Sam, van links naar rechts.

Sam: de drijvende kracht achter Meneer Sam.

Koen: de technicus en mankracht, de man van details.

Nathalie: regelt alles op administratief gebied en is onze receptioniste en telefoniste.

Shannon: het ambachtelijk naaiwerk tot in de kleinste details.

Anne: het ambachtelijk naaiwerk maakt de uiteenlopendste patronen.

 

Door deze samenwerking zijn al vele mooie projecten en leuke foto's ontstaan.

©2018 Meneer Sam | Alle rechten voorbehouden

logo_meneer_sam
logo_meneer_sam
logo_meneer_sam