Het Meneer Sam Team.

 

 

Misschien vraag je jezelf wel eens af, wie zijn toch diegene die al deze mooie interieuren bekleden? Ontmoet: Het team van Meneer Sam! Natuurlijk werkt Sam zelf met hart en ziel aan alle projecten maar dit kan hij niet alleen. Voor de extra mankracht hebben we Koen, en voor het specifieke naaiwerk zijn Anne en Wendy diegene die u voorzien van de speciale patronen.

Sam vroeger.

 

 

Als kleine jongen had Sam al een passie voor auto’s en motoren. Hij was altijd bezig met zijn handen, en in zijn vrije tijd vaak aan het knutselen aan een motor of auto. Op zijn 24ste kwam hij een advertentie tegen waarin een autobekleder gezocht werd in Apeldoorn. Het bleek dat hiervoor geen opleiding bestaat en je dit vak in de praktijk moet leren. Je moest handig zijn en iets met auto’s hebben. Dit bleek Sam op het lijf geschreven. Hij heeft 7 jaar lang alle kneepjes van het vak geleerd.

 

Daarna heeft hij de sprong gewaagd en is hij in 2005 zijn eigen bedrijf begonnen. Toen er na 2 jaar uitbreiding nodig was, bleek Annemarie, Sam's zus, de perfecte aanvulling binnen het bedrijf. Deze samenwerking verloopt vanaf het eerste moment vlekkeloos, en ze werken nog elke dag met hart en ziel en met veel plezier samen.

©2018 Meneer Sam | Alle rechten voorbehouden

logo_meneer_sam
logo_meneer_sam
logo_meneer_sam